Menu

Specials

 UpComing Events:

 

Donderdag 07/11/19 Guest Shift van Joao Vicente for international sherry week!

On thursday 7 november we will have a guestbartending by Joao Vicente winner of the Tio Pepe Challenge 2017 and brand ambasador for Gonzalez Byass. Together with our own Andrés Claeys he will be making some smashing sherry drinks! We will start the guestshif at 9 pm. untill we run out of sherry I guess. See you all there!

 

Klik hier en zet jezelf op de gastenlijst!

 


 

 

Dinsdag 12/07/19 Sherry dinner & Masterclass by Barbadillo

Reserveer hier voor dit uniek event!

Geef u over aan de onweerstaanbare verleiding uit Jerez!

In het teken van de Sherry Week organiseert Tapbar & Vino Santi onder begeleiding van Arne Bijsterveld van het wijnhuis Barbadillo een culinaire belevenis met Sherry wijnen.
Laat u inspireren door mooie wijn-spijscombinaties van culinaire experts en de aanstekelijke passie van sherryliefhebbers. U zal kunnen genieten van een gastronomische diner met aangepaste Sherrywijnen.
Doorheen de avond voel je de passie van het aanwezige Flamenco gezelschap - José-Luis Dominguez dat je regelrecht naar Zuid-Spanje voert.
Tevens kan je vooraf deelnemen aan de Masterclass Sherry. Deze masterclass helpt je om sherrywijnen te begrijpen en in hun context te plaatsen. Kennis dat je oa kan gebruiken tijdens het diner.
Omdat het een unieke ervaring en culinair veeleisend is, willen we de plaatsen beperkt houden.

Inschrijven kan via andres.claeys@tapabar.be.
Aansluitend krijg je de verdere instructies voor de definitieve reservatie.

Waar: Tapabar, Pelgrimstraat 22, 2000 Antwerpen
Wanneer : Dinsdag 12 november 2019
Masterclass Sherry: 18u00 – 19u30 – gratis sessie
Diner: 19u30 -


Prijs : 90 euro per persoon (alles inbegrepen, Apero (Sherry cocktail), inclusief water, koffie en thee)

Het volledige menu voor deze avond vindt u hieronder.

“Inspiratie en passie biedt verrassende invalshoeken en wetenswaardigheden over de meest veelzijdige wijn die er is, sherry!
Sherry Wijn is eenvoudig gezegd, een wijn die bedoeld is om van te worden genoten met voedsel. Het is de perfecte partner voor een rijke verscheidenheid van smaken en gerechten. Wereldberoemde chef-koks tonen veelvuldig wijn/spijs combinaties veelal om de veelzijdigheid van droog naar zoet. Of het nu gaat om visgerechten, vleesgerechten, pittige kazen of zoet gebak, Sherry wijnen zullen het tot een gastronomische ervaring maken.”

 

Menu

 

Zarzuela

witte vis – schaal en schelpdieren – kruidige tomatensaus.

Sherry: Solear Manzanilla

§

Carpaccio van hert

Noten – Granaatappel – Sherry vinaigrette

Sherry: Barbadillo Principè Amontillado

§

Parelhoen

Combinatie van vergeten groenten

Sherry: Barbadillo Obispo Gascon Palo Cortado

§

 

Rabo De Toro

Stoverij van stierenstaart met aardappel.

Sherry: Barbadillo Cuco Oloroso

§

 

Dessert

Peer gekookt in Pedro Ximenez met pure chocolade en vanille ijs.

Sherry: Barbadillo La Cilla Pedro Ximenez

 

Contacteer ons

Pelgrimstraat 21
2000 Antwerpen

Tel. 03 / 234 01 22
info@tapabar.be
BTW BE0897088464

Openingsuren

Ma Gesloten
Di Gesloten
Wo Vanaf 18u tot 22u
Do Vanaf 18u tot 22u
Vrij Vanaf 18u tot 22u
Za Vanaf 15u tot 23u
Zo Vanaf 15u tot 22u
Top